REFLEXOLOGIA PODAL


Cuida’T-b, LOW COST, MÀXIMA QUALITAT, MÍNIM PREU!


Preus desde 45€ fins a 65€

Qué és la Reflexologia podal?

Bàsicament, és un massatge als peus, tot i que també pot efectuar-se en les mans, orelles i determinats punts de la cara i del cap Durant la sessió de reflexoteràpia es detecten aquells òrgans o parts del cos que estan en situació de desequilibri, és a dir , mancats de salut. El pacient va indicant quines zones li fan mal amb especial intensitat.

Cal aclarir que hi ha punts reflexos molt sensibles, i que en ser pressionats produeixen dolor sense que això sigui indicatiu d’alteració: plexe solar, ganglis limfàtics, tàlem, hipotàlem, hipòfisi, glàndula pineal, etc El terapeuta detecta les anomalies, però no pot diagnosticar malalties, això és feina dels metges especialistes.

Per exemple, en pressionar a la zona reflexa corresponent a l’estómac el pacient sent un fort dolor, com de ‘agulles’. Això ens indica que l’estómac no està bé. Què passa ?, es tracta d’una úlcera, una gastritis, una indigestió o potser d’alguna cosa més greu? El reflexoterapeuta no podrà dir-ho. L’únic que està a les mans és massatges la zona reflecteix al peu fins que, al cap d’unes sessions, aquest dolor ha desaparegut completament o en gran mesura. En aquest moment sabrem que l’estómac del pacient ha recuperat el seu equilibri i es troba sa. Al final d’una primera sessió de treball, el reflexoterapeuta haurà localitzat aquells problemes de salut que afecten la persona. Alguns d’ells poden ser coneguts per aquesta, i altres nous acaben de donar la cara. Potser passem per alt moltes malalties que arribem a considerar normals: músculs engarrotats, insomni, cansament crònic, abatiment, etc Altres malalties no solen ser detectades perquè normalment requereixen proves altament específiques. Tal és el cas de la glàndula paratoidea; un defecte en la seva funció altera l’absorció del calci, donant lloc a futures osteopaties.

Com funciona?

A causa de la pressió manual, les terminacions nervioses i altres energies del cos es posen en funcionament. D’aquesta manera, és el mateix cos del pacient el que s’encarrega de la seva autocuració, corregint el desequilibri en les estructures i òrgans alterats. Tant una colitis com un restrenyiment són tractats massatge la mateixa zona reflecteix: l’intestí gros. Un excés d’acidesa estomacal, una gastritis i un estómac ‘mandrós’ requereixen pressionar en el mateix punt: el reflex de l’estómac. En definitiva, tot el que està en excés i el que està en defecte, tornen a la normalitat, la situació d’equilibri o salut, després de l’estimulació repetida dels punts reflexos.

Quan podem emprar aquesta teràpia?

Sempre que desitgem mantenir, i fins i tot potenciar el nostre estat de bona salut. És una gran eina per a generar energia vital i mantenir-nos en perfectes condicions. Quan ja s’ha instal · lat la malaltia en el cos i desitgem curar-nos de forma no agressiva i sense efectes secundaris. Els resultats són sorprenents en multitud d’alteracions: estrès, ansietat, depressió; problemes hormonals (tiroides, paratiroides, gònades sexuals, hipòfisi, etc); dolors múscul-esquelètics (lumbàlgies, ciàtica, artritis, artrosi, etc); migranyes, migranyes, dolors de regla, de queixals, etc .; alteracions en els aparells digestiu, respiratori, genitourinari, etc .; en infeccions agudes i cròniques Algunes patologies requereixen un tractament seriós i profund.

La reflexologia podal serà llavors una eina més dins de l’estratègia de curació. És vàlida per a qualsevol edat, és totalment innòcua, encara que sigui dolorosa. Des de nadons fins a majors poden beneficiar d’aquesta teràpia. Cal assenyalar que com més jove sigui l’organisme, més gran és la resposta auto sanadora del cos Resumint, la reflexologia ens ofereix l’oportunitat d’aconseguir un estat de relaxació profunda, en el qual alliberem tensions, calmem l’ansietat i superar estats depressius. Així mateix, s’activen els processos interns d’autocuració propis del cos, portant-nos a una situació de salut i equilibri. Combinada amb altres hàbits com una alimentació sana, exercici físic freqüent i relaxació mental, ens ajudarà a viure amb profund i autèntic benestar