ACUPUNTURA


Cuida’T-b, LOW COST, MÀXIMA QUALITAT, MÍNIM PREU!


Preus desde 45€ fins a 65€

El terme acupuntura descriu un conjunt de procediments que impliquen l’estimulació de certs punts anatòmics utilitzant varietat de tècniques. La variant d’acupuntura que s’aplica amb més freqüència, i els possibles efectes beneficiosos s’han estudiat amb més profunditat, és la variant en la qual s’insereixen fines agulles en la pell, en determinats punts estratègics, amb l’objectiu d’alleujar una àmplia gamma de patologies.
L’acupuntura ha estat practicada a la Xina i altres països asiàtics durant milers d’anys. Avui en dia, és una teràpia molt coneguda també en el món occidental, milions de persones recorren a l’acupuntura com una teràpia alternativa, per alleujar diferents afeccions i millorar la seva qualitat de vida.
Segons alguns estudis realitzats, l’acupuntura podria ser efectiva per al tractament de:
– Dolors lumbars crònics.
– Osteoartritis de genoll.
– Mals de cap, migranyes.
– Síndrome de túnel carpià.
– Fibromiàlgia.
– Rampes menstruals.
– Dolors a nivell de coll, contractures.
Si pateixes d’algun tipus de dolor crònic, és possible que a l’acupuntura sigui una bona opció per complementar la teràpia que t’hagi indicat teu metge de capçalera.
– Sempre que consultis al teu metge, has de informar sobre el tractament d’acupuntura que estiguis realitzant.
Les agulles d’acupuntura són metàl · liques i molt fines. Les persones solen sentir-se de diferent manera quan el professional les inserta en la pell, però en general no sent dolor ni molèsties. Les sessions d’acupuntura poden estendre durant setmanes o mesos.