HOMEOPATIA


Cuida’T-b, LOW COST, MÀXIMA QUALITAT, MÍNIM PREU!


Preus desde 45€ fins a 65€

L’homeopatia és un mètode terapèutic per a la prevenció, alleujament o curació de malalties utilitzant medicaments homeopàtics.

És eficaç per prevenir i tractar tant malalties agudes (grip, tos, diarrea, crisi de migranya, contusions etc) com cròniques (lèrgia, dermatitis, asma, afeccions reumàtiques, ansietat etc), en infeccions de repetició (gola, orelles, ginecològiques, urinàries …)., i fins i tot en cures pal · liatives (control de símptomes com dolor o restrenyiment i alleujament d’efectes secundaris com les nàusees de la quimioteràpia …).

En homeopatia, i especialment en malalties cròniques, l’objectiu és anar més enllà de l’alleujament dels símptomes que van apareixent, es busca ajudar al pacient a restablir globalment el seu equilibri natural. Per a això, el metge homeòpata a la consulta tindrà en compte, a més dels símptomes o problemes de salut que presenta el pacient, la seva constitució física i la seva forma de reaccionar i sensacions davant la malaltia, a més de factors de millora o d’empitjorament. Per això es diu que el tractament, en homeopatia, és més individualitzat.

A més, aquests medicaments tenen l’avantatge que en general, no presenten contraindicacions, interaccions medicamentoses ni efectes adversos rellevants relacionats amb la presa del medicament, per la qual cosa recomanen habitualment per a tot tipus de pacients, fins i tot nens, embarassades i malalts polimedicats.