QUIROPRÀCTICA


Cuida’T-b, LOW COST, MÀXIMA QUALITAT, MÍNIM PREU!


Preus desde 45€ fins a 65€

La quiropràctica és la professió sanitària que s’ocupa del diagnòstic, tractament i prevenció de les alteracions del sistema múscul-esquelètic, i dels efectes que produeixen aquests desordres en la funció del sistema nerviós i en la salut en general.

Posa especial èmfasi en la capacitat inherent de curació de l’organisme i en el predomini del sistema nerviós en relació amb els altres sistemes pel que fa al control de l’equilibri general del cos humà o homeòstasi. El tractament és fonamentalment manual, sent característica única de la nostra professió l’ajust vertebral manual específic.

Tradicionalment s’ocupa de la detecció, anàlisi i correcció de la subluxació quiropràctica o complex de subluxació vertebral.

La subluxació quiropràctica és un conjunt de canvis funcionals, estructurals, o fins i tot patològics, que comprometen la funció del sistema nerviós, podent influir en la normal activitat d’altres sistemes de l’organisme i, en conseqüència, en la salut.

L’avaluació, diagnòstic i tractament del complex de subluxació vertebral es realitza per mitjà de l’ús de procediments quiropràctics basats en l’evidència racional i empírica disponible en l’actualitat.