REIKI


Cuida’T-b, LOW COST, MÀXIMA QUALITAT, MÍNIM PREU!


Preus desde 45€ fins a 65€

Reiki és una paraula sànscrita que significa REI, energia universal i KI, energia vital.

És una tècnica de canalització i transmissió d’energia vital a través de la imposició de mans, que s’utilitza per obtenir pau i equilibri en tots els nivells:

Físic: millora en malalties, lesions, metabolisme, etc.
Emocional: problemes sentimentals, agressivitat, infelicitat, etc
Mental: hàbits nocius, estrès, insomni, etc
Espiritual: harmonia, pau, equilibri, etc

Reiki actua en profunditat anant a l’arrel del problema físic o emocional, permetent que l’emoció o el patró de conducta que ha creat el desequilibri, es manifesti i sigui sanat.

També ens ajuda al creixement personal ia l’expansió de la nostra consciència.

La teràpia Reiki poden rebre tots els éssers humans (adults sans, malalts, embarassades, nens i bebès), fins i tot també els animals i les plantes.
És una teràpia complementària a la medicina convencional i teràpies psicològiques reconeguda per l’Organització mundial de la salut (OMS).

El mètode Reiki es basa en la creença hinduista sobre els Chakras, que explicarien els estats de salut dels éssers humans. Segons aquesta creença, el mal funcionament o bloqueig d’un o diversos Chakras seria el que provoca o agreuja el mal estat de salut donant lloc a malalties i trastorns.
El reikista actua com a canalitzador de l’energia universal i el seu objectiu és re harmonitzar els plans físic, emocional, mental i espiritual que han emmalaltit. Ha estat oficialment reconegut i recomanat * per l’Organització Mundial de la Salut (OMS – WHO) pels seus resultats positius, per exemple és altament recomanable una sessió de Reiki abans i / o després d’una operació.

Actualment existeixen molts corrents de Reiki i en cadascuna d’elles s’ensenya d’una forma diferent, però en totes es canalitza la mateixa Energia Universal, d’això és que aquests corrents de Reiki actuen sota el mateix principi.

* Cita del document “Normative Guidelines on Pain Management (Geneva, June 2007 Report Prepared by: Prof Neeta Kumar.)”

We should recommend the non-drug modalities for example pyschological and Rehabilitation approaches (physiotherapy), holistic procedures like herbal therapy, acupuncture, faith based treatment, reiki and jugizu, music-therapy, arts and dramatization in play-acting other Distraction techniques may be used in the treatment of all pain patients.

Per a què serveix el Reiki?

Al llarg de la nostra vida es produeixen bloquejos interns que dificulten la circulació de l’energia, per això de vegades ens sentim desarmonizados.

Quan la nostra energia vital (Ki) és forta, nosaltres estem física, emocional, mental i espiritualment sans. Quan la nostra energia vital està en un nivell molt baix, podem desequilibrar o emmalaltir en diverses formes. Una de les maneres en què podem reabastir-nos de Força Vital és usant Reiki.

Reiki és un tècnica Holística ja que harmonitza i desbloqueja tots els plans de l’ésser humà, físic, mental, emocional i espiritual. No agredeix al cos de cap manera i tampoc crea addicció ni efectes secundaris o col · laterals ja que no s’utilitzen substàncies químiques ni elements estranys al cos sinó només l’energia de vida que està present en tot ésser viu.

El Reiki es pot utilitzar per:

• Alliberar emocions reprimides
• Augmentar el nivell energètic, proporcionant vitalitat física i anímica
• Revitalització orgànica i rejoveniment de tot l’organisme
• En la majoria dels casos Reiki augmenta els efectes del tractament mèdic quan s’usa en unió amb ell, mai reemplaçant a aquest
• Provocar un estat de relaxació reduint o eliminant l’ansietat
• Alleujar el patiment així sigui físic, emocional, mental o espiritual
• Ajuda a eliminar l’estrès diari al que som sotmesos per les exigències de la vida actual
• Migranyes, depressió, dolors menstruals, restrenyiment
• Ajuda a netejar l’organisme i la ment de tot tipus de toxines
• En el cas de pacients en fase terminal, pot donar alleujament tant a la persona afectada com al seu grup familiar
• Embaràs i post part
• Facilitar el son i disminuir l’abatiment
• Trastorns alimentaris (bulímia i anorèxia)
• Pot ser usat per ajudar animals i plantes
Per accedir a Reiki no cal estar malalt, qualsevol persona que sent que “hi ha alguna cosa més” i no sap què, i no li troba gaire sentit a les coses que fa en la seva vida quotidiana, pot trobar la seva raó de ser i estar en aquesta vida a través del Reiki.

A través d’aquest mètode, fem que el nostre cos es torni més sa, el pensament es torni més calmat i augmentem l’alegria de viure.